Je kind grootbrengen wordt leuker als je elkaar helpt

Leer van andere ouders met handige mini-series

Baby in beeld

Begin dit jaar werd ik voor de eerste keer vader, van Boaz, het droppie dat hier op mijn nek zit. Geweldig moment natuurlijk, maar ook veel grote keuzes over dingen waar ik niks vanaf wist. Genoeg boeken hierover, maar ik ben niet echt een lezer, geef mij maar video!

Inzicht, interactie en plezier

Er is genoeg goede video te vinden, maar het staat wel verspreid. Daarom hebben we een plek gemaakt waar we handige baby en kind video's met elkaar kunnen delen en bespreken in de vorm van mini-series die je zelf samen kunt stellen. We kijken er naar uit om van Droppies een geweldige plek voor jonge ouders te maken waar je er achter komt dat je er niet alleen voor staat. #gezinin

Wat is het?
Droppies is een online verzameling van handige video's over alles wat te maken heeft met baby's en kinderen. De video's kunnen gebundeld worden in series, die het opvoeden een stuk leuker en makkelijker maken.
Voor wie?
Droppies is er in de eerste plaats voor ouders. Maar ook voor moeders en vaders in spé, grootouders, eigenlijk voor iedereen die meer inzicht wil krijgen en delen in het opvoeden van kinderen.
Hoe werkt het?
Je kunt op Droppies video's en series bekijken, een reactie achterlaten, laten weten welke series je leuk vindt en er zelf maken. Lees hier meer over hoe Droppies werkt.
Wat kost het?
Droppies is gratis en vrij van lelijke reclame banners. Om dit zo te houden zul je her en der op Droppies terug zien dat het een project van Aldoor is. Aldoor is een prijsvergelijker van sale aanbiedingen en ondersteunt projecten als Droppies.

Doe je mee?


Maak een account aan

of

Bekijk populaire series