Hoe Droppies werkt

Hoe ga ik van start?
  • Heb je nog geen account? Maak er dan eerst een aan. Een account stelt je in staat te reageren en zelf video's en series toe te voegen.
  • Bekijk de series op Droppies. En geef ze een als je een serie leuk vindt, of laat een reactie achter.
  • Genoeg inspiratie opgedaan? Voeg dan zelf een video toe of maak een serie door op de rechtsboven te klikken.
Alles uit Droppies halen?

Log dan in
Hoe kan ik een enkele video toevoegen?
Nog geen account? Zorg daar dan eerst voor. Klik op de rechtsboven in je scherm. Je kunt nu de Youtube- of Vimeo-URL van je video in het veld "Link" plakken. Je video wordt opgehaald, en je kunt vervolgens de titel, een korte omschrijving als eerste reactie en enkele labels ingeven. Ben je klaar? Dan klik je op "Insturen". Hoera! je video staat nu op Droppies.
Hoe maak ik een serie?
Nog geen account aangemaakt? Dat is wel noodzakelijk. Klik op de rechtsboven in je scherm en dan op "een nieuwe serie". Je geeft je serie vervolgens een naam, een korte omschrijving en voegt enkele labels aan de serie toe. Als je klaar bent druk je op "aanmaken". Zo, de basis van je serie staat nu, tijd om je eerste video toe te voegen middels de . Vul de velden in en hopla! De eerste video van je serie is toegevoegd.
Kan ik de titel, omschrijving en afbeelding van mijn serie nog aanpassen?
Jazeker, dat kan. Ga naar de pagina van je serie, en zorg er voor dat je ingelogd bent. Om je titel en omschrijving aan te passen klik je in de tekst, of gebruik je de . Als je op de klikt kun je ook je eigen afbeelding uploaden.
Kan ik de volgorde van de video's in mijn serie aanpassen?
Ja, dat kan ook. Ga naar de pagina van je serie, en zorg er voor dat je ingelogd bent. Om de volgorde aan te passen sleep je het video blok naar de positie waar je hem graag zou willen hebben. Laat hem los, en de volgorde is direct aangepast.
Hoe kan ik reageren op video's en series?
Wil je reageren op een video of serie? Geef dan een als je het leuk vindt of laat je mening horen in een reactie. Zorg er wel voor dat je een account hebt om te kunnen reageren.